top of page
Alpaca wandeling: Tekst
Alpaca privé wandeling
met picknick
Picknick
Picknick

Onze alpaca privé wandeling is ideaal te combineren met de picknick!

Wij zijn de enigste alpaca boerderij in Nederland die een alpaca privé wandeling organiseert. Een alpaca privé wandeling houd in dat je alleen met je eigen groepje / gezin op pad gaat zonder vreemde bezoekers.

Na een korte uitleg en een stukje begeleiding mogen jullie zelfstandig met de alpaca's wandeling door de mooie Brabantse bossen. Als je start met de wandeling sluit je de dag af met een heerlijke picknick. Onze picnick duurt ongeveer een uurtje en in de weide tussen onze alpaca's.

Tijdens de picknick is er een gelegenheid om je favoriete alpaca nog wat lekker te geven.

Alpaca privé wandeling met een picknick

2.5 uur

Max. 16 personen

Volwassenen: € 43,12 p.p. *exclusief service kosten*

Kinderen vanaf 5 t/m 12 jaar € 23,52p.p. *excl. service kosten*

Kinderen t/m 4 jaar € 4,90 p.p. *exclusief service kosten*

Belangrijke informatie

Kleding:

  • Wij raden altijd aan om dichte schoenen aan te doen tijdens deelname aan de wandeling. Trek bij regenachtig weer desnoods regenlaarzen aan.

  • Kleed je naar omstandigheden van het weer.

Honden:

  • Honden zijn verboden op het terrein. Honden mogen ook niet deelnemen aan de alpaca wandeling i.v.m. de veiligheid van onze dieren!

Weer:

  • De alpaca wandeling gaat in principe altijd bij door ook bij regen. Als de wandeling niet meer verantwoord is vanwege harde regen of windstoten  zullen wij contact met jullie opnemen.

Annuleren:

  • Bij annulering tot 4 dagen (96 uur) voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering 1 keer verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.

  • Bij annulering binnen 4 tot 2 dagen (96 tot 48 uur) voor de activiteit kun je kosteloos je reservering 1 keer verplaatsen naar een ander beschikbaar moment. Liever annuleren? Dan wordt er 10% van de kosten ingehouden.

  • Bij annulering binnen 48 uur zijn we genoodzaakt 100% van de kosten in te houden.

Aansprakelijkheid:

  • Deelname aan de alpaca wandeling blijft  altijd op eigen risico.

  • Kinderen onder de 13 jaar moeten vergezeld zijn van een betaalde volwassenen

Aantal alpaca's: Bij een alpaca wandeling van 2 volwassenen gaan er 2 alpaca's mee op pad omdat alpaca kudde dieren zijn. Vanaf 3 volwassen tellen wij gemiddeld 1 alpaca per 2 personen. Bij grotere groepen is dit in overleg.

bottom of page
Boek Nu