top of page
Alpaca wandeling: Tekst
Alpaca private hike
with snack board
Borrelplank
Alpaca wandeling

Kom jij ook langs voor een alpaca privé wandeling ?

Wij zijn de enigste alpaca boerderij in Nederland die een alpaca privé wandeling organiseert. Een alpaca privé wandeling houd in dat je alleen met je eigen groepje / gezin op pad gaat zonder vreemde bezoekers.

Na een korte uitleg en een stukje begeleiding mogen jullie zelfstandig met de alpaca's wandeling door de mooie Brabantse bossen. Tijdens de wandeling zul je merken dat je heerlijk tot rust komt, de alpaca's bepalen namelijk voor een deel het wandel tempo.

De wandeling die wij voor jullie uitgestippeld hebben is bijna 3km lang en duurt ongeveer 1,5 uur. Na de wandeling verwelkomen wij jullie weer op onze boerderij en zal de borrelplank voor jullie klaar staan, je kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met de borrelplank en af te sluiten met de alpaca wandeling.

Alpaca private walk with a snack board

2.5 uur

Max. 10 people

Adults: €33.00 p.p.*excluding service costs*

Kinderen vanaf 5 t/m 12 jaar € 23,00p.p. *excl. service kosten*

Kinderen t/m 4 jaar € 5,00 p.p. *exclusief service kosten*

Belangrijke informatie

Kleding:

  • Wij raden altijd aan om dichte schoenen aan te doen tijdens deelname aan de wandeling. Trek bij regenachtig weer desnoods regenlaarzen aan.

  • Kleed je naar omstandigheden van het weer.

Honden:

  • Honden zijn verboden op het terrein. Honden mogen ook niet deelnemen aan de alpaca wandeling i.v.m. de veiligheid van onze dieren!

Weer:

  • De alpaca wandeling gaat in principe altijd bij door ook bij regen. Als de wandeling niet meer verantwoord is vanwege harde regen of windstoten  zullen wij contact met jullie opnemen.

Annuleren:

  • Bij annulering tot 4 dagen (96 uur) voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering 1 keer verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.

  • Bij annulering binnen 4 tot 2 dagen (96 tot 48 uur) voor de activiteit kun je kosteloos je reservering 1 keer verplaatsen naar een ander beschikbaar moment. Liever annuleren? Dan wordt er 10% van de kosten ingehouden.

  • Bij annulering binnen 48 uur zijn we genoodzaakt 100% van de kosten in te houden.

Aansprakelijkheid:

  • Deelname aan de alpaca wandeling blijft  altijd op eigen risico.

  • Kinderen onder de 13 jaar moeten vergezeld zijn van een betaalde volwassenen

Aantal alpaca's: Bij een alpaca wandeling van 2 volwassenen gaan er 2 alpaca's mee op pad omdat alpaca kudde dieren zijn. Vanaf 3 volwassen tellen wij gemiddeld 1 alpaca per 2 personen. Bij grotere groepen is dit in overleg.

bottom of page
Boek Nu