ALPACA ONTMOETING

Wilt u liever de alpaca's van dichtbij ontmoeten?

Tijdens de ontmoetingen nemen we jullie mee naar de alpacawei en in de winter nemen we jullie mee naar de stal.  De alpacawei en stal worden alleen betreden onder begeleiding. Voordat we de wei of stal ingaan geven we een korte introductie. Tijdens deze introductie komen jullie iets meer te weten over alpaca's en krijgt iedereen een bekertje voer. De alpaca's zien er erg knuffelbaar uit maar het zijn eigenlijk geen knuffeldieren. Aaien laten ze meestal wel toe. Als we jullie meenemen in de wei of stal komen de alpaca's vanzelf op jullie af om te snuffelen. Tijdens de ontmoeting heb je dus de mogelijkheid om de alpaca's uit je hand te laten eten en om de alpaca’s te aaien Dit is ook het ideale moment om veel leuk foto's te maken. De ontmoeting zal ongeveer 45 minuten duren.

Tijdens de alpaca ontmoeting zullen jullie ook het karakter van de alpaca leren kennen. Zo zijn ze altijd heel erg nieuwsgierig en soms een beetje eigenwijs.

Wij vragen u geen hond mee te nemen.

 

Voorwaarden:

​• De deelname aan de activiteit is op eigen risico.

​• Kinderen tot en met 13 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene.

• Gelieve vragen wij u geen hond mee te nemen.

Graag bieden wij u na de wandeling een kopje koffie en thee met een klein gebakje aan. Voor de kinderen hebben wij ranja met een klein gebakje.

 

Kosten:

Kinderen tot 5 jaar: Gratis

Kinderen tot 13 jaar: € 4,50

Volwassenen: € 7,50

Knuffelen met alpaca's is leuk te combineren met:

Alpacafarm Riethoven

Heiereind 10

5561BB Riethoven

Social media

  • Facebook
  • Instagram

KVK nummer: 78257115

©2020 door Alpacafarm Riethoven

Alpacafarm Riethoven®